Ballı Ortaokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Millî Eğitiminin temel amaçlarını kendisine rehber edinmiş, Ülkesini ve ulusunu seven, Çağdaş, Teknolojik, Gelişmelere açık, Üretken nesiller yetiştirmektir

Misyon: Okulumuzun da bir projeyle katıldığı Socrates projesiyle bir ilki gerçekleştirmenin kıvancıyla, biz çalışanlar bir ekip ruhu içerisinde, yeni projeler üretip hayata geçirerek, uluslar arası eğitimde işbirliği çerçevesinde, ilimizin ve ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmayı, ilimizde LGS bazında sürekli ilk olmayı hedef olarak benimsedik.

Başarılar:

Saatler: İlkokul: 08.30 / 14.25 Ortaokul: 08.30 / 15.15
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumzda 4006 TÜBİTAK Bilim Şenliklerine düzenli olarak her yıl başvurular yapılmaktadır. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı´nda okulumuz öğrencilerinin katılımlarıyla bu etkinliğe ev sahibi yapmış bulunmaktayız.

Telefon - 05318665872

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ballikoyuio.meb.k12.tr

Adres - Ballı Köyü / Hizan / BİTLİS

Öğretmen :7
Öğrenci :84
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1034
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Ballı köyü 90 haneli bir köydür. Köyde yoğun kış şartları yaşanmaktadır. Köylünün başlıca geçim kaynakları; arıcılık, hayvancılık ve güvenlik koruculuğundan sağlanmaktadır.

Adres - Ballı Köyü / Hizan / BİTLİS

Ulaşım İlçeye ulaşım köy içerisinden günlük olarak kalkan araçlar ile sağlanmaktadır. İlçeden köye ulaşım ise aynı şekilde köyden ilçeye inen araçların akşam dönüşleri ile gerçekleştirilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hizan İlçesine 55 km uzaklıktadır. 50 km asfalt 5 km stabilize yol şeklindedir.